Vores koncerter afholdes på:

HOTEL Hjallerup Kro

Søndergade 1

9320 Hjallerup

OBS: Hvis koncerten afholdes andet sted, vil det fremgå af vores hjemmeside/ billetten.

Vores koncerter afvikles normalvis på følgende måde:

Spillested Hotel Hjallerup Kro

• Billetkontrollen åbner 2 ½ time før koncerten
  • Dørene til koncertsalen åbnes 2 timer før koncerten, og når du har afleveret din koncertbillet ved billetkontrollen, kan du få udleveret en reservationsseddel til koncertsalen, som kan lægges på den plads/ stol du ønsker at reservere.
  • Vær opmærksom på at pladserne i koncertsalen fordeles efter ”først til Mølle princippet”.
  • Spisning foregår i sal 2, i restauranten og evt. på 1. sal, dørene hertil blive åbent sammen med billetkontrollen (dvs. 2 ½ time før koncerten) , og det er tilladt at gå ind og finde sig et bord.

Generalforsamling med efterfølgende koncert:

• Billetkontrolen åbner 1 time før generalforsamlingen
  • Når du møder ved indgangen, så opgiver du navn og adresse, og du bliver tjekket for et gyldigt medlemsskab
  • Et gyldigt medlemskab, samt deltagelse i generalforsamlingen, er en betingelse for at kunne deltage gratis i den efterfølgende koncert.
  • For gæster der IKKE deltager i generalforsamlingen, skal der medbringes gyldig billet
  • Dørene til koncertsalen åbnes umiddelbart efter generalforsamlingen.

Vi har altid mange spisende gæster til vores koncerter som reserverer plads i salen når dørene åbnes, derfor vil man ved koncerter med mange gæster, kunne opleve at der kun il være ledige pladser i den bagerste del af salen ved koncertstart.

Hjallerup Musikforening står dog inde for at såvel lyd som udsyn til scenen også er godt fra det bagerste af salen.

Det er vigtigt at kontrollere billetten, og omtalen her på hjemmesiden for:

• Arrangement
  • Dato for arrangementet
  • Tidspunkter og sted for arrangementet
  • Koncertafvikling.