ER DU NYT MEDLEM

(Dvs. ikke tidligere oprettet som medlem)

Klikker på ikonet "Bliv medlem" på forsiden (eller tryk HER)

Sådan gør du:

• Udfylder formularen
  • Vælg hvilket medlemskab du ønsker (Se "Medlemsfordele" i menuen til venstre)
  • Afslut med at taste "Opret".
  • OBS: der kan kun købes 1 medlemskab pr. ordre.

Dit medlemskab ligger nu i "Indkøbskurven", og du kan nu vælge enten at afslutte og betale for medlemsskabet alene, eller du kan taste på "Forsæt" og allerede nu købe koncertbilletter til medlemspris.

Når du er færdig med at handle, vil du modtager du en ordrebekræftelse med dit medlemsnummer.

Næste gang du skal købe koncertbillDet er valgfrit om du vil bruge din E-mail, eller dit medlemsnummer som "Brugernav/ Nr.".

HUSK medlemskabet gælder for et kalenderår

HVIS DU TIDLIGERE HAR VÆRET MEDLEM

(Dvs. du tidligere har været oprettet som medlem)

ER DU TIDLIGERE MEDLEM

(Dvs. du har tidligere været oprettet som medlem)

Så kan du nøjes med at forny dit medlemskab, og dvs. du beholder dit kendte brugernavn og adgangskode.

Sådan gør du:

• Gå til LOGIN på hjemmesiden
  • Indtast dit brugernavn og kodeord
  • Vælg hvilket medlemskab du ønsker (Se "Medlemsfordele" i menuen til venstre)
  • OBS: der kan kun købes 1 medlemskab pr. ordre.
  • Afslut med at taste "Opret".
  • Dit medlemskab ligger nu i "Indkøbskurven"

Du kan nu vælge enten at afslutte og betale for medlemsskabet alene, eller du kan taste på "Forsæt" og allerede nu købe koncertbilletter til medlemspris.

Hvis du ikke kan huske dit Brugernavn eller Kodeord, skal du oprette dig som nyt medlem (se "ER DU NYT MEDLEM" ovenfor)