Sådan gør du:

Når du vil købe billet til en af vores koncerter skal du gøre følgende.

1. HUSK at logge dig ind hvis du er medlem. (Medlemsrabat refunderes ikke, på grund af manglende eller forkert login)
  2. Tryk evt. på billederne på forsiden, eller vælg ”Se hele programmet”.
  3. Find den koncert du ønsker at købe billet til.
  4. Bladre ned i bunden af siden.
  5. Under ”Køb dine koncertbilletter her” indtaster du det antal koncert billetter du ønsker at købe.
  6. Tryk herefter på ”Læg i Kurven” (dit køb ligger nu i indkøbskurven oppe til venstre).
  7. Under ”Køb koncertmenu her” indtaster du det antal koncertmenuer du ønsker at købe.
  8. Tryk herefter på ”Læg i Kurven” (dit køb ligger nu i indkøbskurven oppe til venstre).

Nu kan du vælge en ny koncert og købe billetter til med samme fremgangsmåde, eller du kan vælge og ”Gå til kurven” for at afslutte dit køb.

1. Når du står i ”Indkøbskurven” så er det vigtigt at du kontrollere din ordre.
  2. Du har mulighed for at rette antal, og for at slette vare.
  3. Når ordren er korrekt, tast ”Forsæt” og udfyld alle felter (vigtigt at skrive rigtig mailadresse).
  4. Gå til betaling, og ordren er nu afsluttet.

Du vil herefter modtage en mail med en ordrebekræftelse på dit køb.

(OBS hvis du har en Gmail, så kan din ordrebekræftelse blive fanget i SPAM)

Ordrebekræftelsen er også din billet.