Indtast din email og modtag ny kode


  Luk

Hovedsponsor

Die Herren og ”U2-BigBang Teorien”

Die_Herren_U2-Bigbang_Pressebillede_01_med_logo_Foto_Soeren_Zeuth.jpg
  • Die_Herren_U2-Bigbang_Pressebillede_01_med_logo_Foto_Soeren_Zeuth.jpg
  • Die_Herren_U2-Bigbang_Pressebillede_02_Foto_Soeren_Zeuth.jpg
  • Die_Herren_U2-Bigbang_Pressebillede_04_Foto_Soeren_Zeuth.jpg
  • Die_Herren_U2-Bigbang_Pressebillede_06_Foto_Soeren_Zeuth.jpg
  • Die_Herren_U2-Bigbang_Pressebillede_07_Foto_Soeren_Zeuth.jpg
24-06-2019

Die Herren har fra det det første undseelige sekund - siden de i 1991, så et lille lysglimt i U2´s musik - været i bevægelse mod noget større! 

Større forståelse for U2´s musik og for at skabe den bedste koncert. Større musikalsk spændvidde. Større indlevelse i hvad publikum ønsker – og for hver gang, at gøre en Die Herren-koncert til noget større – selv i de mindste sammenhænge!

 

Det er ikke nødvendigvis kun et spørgsmål om mange og store højttalere, lamper og skærme – men i lige så høj grad et spørgsmål om nærvær og kontakt til publikum. 

Et spørgsmål om opfindsomhed, intuition - og om at gribe nuet, krydret med ydmyghed, humor, fandenivoldsk nerve - og så selvfølgelig – dygtighed og overskud.

 

Efter mere end et kvart århundrede med U2´s fantastiske sange har Die Herren fundet deres egen formel på at løfte sangene yderligere, så de opstår i en ny dimension i Die Herrens univers – men altid uden at miste deres særlige U2-kerne og -nerve!

 

Die Herren har den fordel, at de kan det med deres koncerter – som U2 ikke kan mere i kraft af deres størrelse og popularitet – nemlig lade publikum komme meget tæt på, og få musik og band helt ind under huden.

Nærkontakten er essentiel for at skabe den bedste koncert!

 

Die Herren skaber selve braget - eksplosionen i spændingsfeltet mellem orkester og publikum - Et U2-BigBang!

 

Og det gnistrer og brager, når Die Herren går scenen. De allerbedste U2-sange gennem snart 40 år sat sammen til et koncertforløb hvor publikum ikke på noget tidspunkt lades i stikken – men inkluderes og beriges!

 

Livet er for kort til dårlige koncerter!

 

Køb billetter her: https://hjallerup-musikforening.dk/shop/scenen/die-herren-u2-bigbang/default.aspx

Vi støtter musikken

Ultimate Web A/S