Indtast din email og modtag ny kode


  Luk

Hovedsponsor

Freja Würtz er support til Northern Assembly

freja_(1).png
27-09-2018

 “En sprød og lækker stemme, som pitcher smukt i sommersolen” - fra Tønder Festival, af Bo Christensen fra pressefotos.dk Disse ord matcher meget godt den netop overstået sommer-tour Freja Würtz har været på, hvor hun var forbi Nibe Festival (4/6 stjerner fra NORDJYSKE og Musikblogger), et udsolgt Copenhagen Jazz Festival, Den Blå Festival og Tønder Festival. Tiden flyver, og det er allerede 3 måneder siden Freja udgav sin debut-Ep “Listen” som da også fik en god anmeldelse med sig på vejen fra LoftsKammer som gav ep’en 5/5 stjerner.

“Som lytter er du ikke ét sekund i tvivl om at hun har noget på hjerte, for sangene drives af en fængslende fortællelyst og narrativ nerve” - LoftsKammer Freja Würtz bevæger sig i en god blanding mellem folk, pop og country - og hvis det skal sammenlignes kan der refereres til artister som Alison Krauss, Eva Cassidy og danske Tina Dickow. Freja beskriver og berører almengyldige problemer og spørgsmål i sine tekster, som udspringer af personlige oplevelser, erfaringer og følelser.

“Grundstenene er solidt placeret for Freja Würtz og et videre fundament er klar til at blive bygget ovenpå” - MUSIKBLOGGER.DK (4/6 stjerner) “Fremdriften i sættet vedligeholdes af sangerindens fortællende lyrik, der fint inviterer lytteren ind i det let melankolske univers” - NORDJYSKE (4/6 stjerner) På trods af en ellers ret ukommerciel genre, som country/folk er, så formår Freja alligevel at få skabt en uundværlig oplevelse for sit publikum, som kan forvente nærvær og ærlighed.

I løbet af dette efterår kan du opleve Freja i flere sammenhænge. Hun optræder bl.a. som artist i Musikkens Hus til Nordkraft Big Bands årlige juleshow sammen med Martin Brygmann d. 13/12. Derudover kan du se frem til mere musik inden længe.

Oplev Freja i løbet af efteråret/foråret her:

06/10 - Butik GEJST, Aalborg

13/12 - Musikkens Hus, Intimsalen, Aalborg 05/02 - Songwriters In A box, Holstebro

Vi støtter musikken

Ultimate Web A/S