Indtast din email og modtag ny kode


  Luk

Hovedsponsor

Kristian Lilholt Koncerten er aflyst

MHfullf_h.jpg
02-08-2018
Det bliver Kristian Lilholt (vokal, piano, guitar), der indvier Hjallerups nye friluftsscene fredag den 31. august kl. 20. med sin varme og vedkommende menneskemusik. Han medbringer et forrygende hold musikere, som er en god blanding af rutine og ungdommelig charme, der ingen problemer har med at ophæve afstanden mellem scene og publikum. 
For at nævne damerne først kan man opleve den skønne sangerinde Ida Friis Virenfeldt og Kristians søster Tine Lilholt på fløjte, harpe mm. Derudover er det guitaristen Frede Panduro, trommeslageren Jakob Storm Mahler og Rune Vestergård Schmidt på bas.
Kristian Lilholt voksede op i Aalborg, sammen med broderen Lars og søsteren Tine, og de 3 søskende blev rygraden i Lilholt Band som fandt vejen til toppen af hitlisterne fra midt i 80'erne og flere årtier frem. 
Kristian Lilholt pladedebuterede som solo artist i 1984, og har siden udgivet 12 albums i eget navn. Stærke sange på dansk og engelsk og vidunderlig, tidløs instrumentalmusik.
Derudover har han skabt flere innovative, tværkunstneriske projekter, her iblandt LAND: årstidernes danske landskaber i musik, malerier og levende billeder. 
Et par af sangene fra LAND - ‘Det Gule Land’ og ‘Det Lyse Sommerland’ - er blevet spillet flittigt i diverse radioer.
De fleste ved jo også godt, at Kristian står bag musikken til flere af broderen Lars’ allerstørste hits, bl.a 'Café Måneskin', 'Den Hvide Dværg' og 'Hvor Går Vi Hen Når Vi Går'.
Sidst Kristian Lilholt spillede med 'det store' hold i det Nordjyske, var i efteråret 2017, hvor han 'kom hjem' til Aalborg og spillede en udsolgt koncert i den store sal i Musikkens Hus. Der er al mulig grund til at forvente en stor musikalsk oplevelse, når Kristian, Tine, Ida m.fl går på scenen den 31. august kl. 20.
Koncerten afholdes i samarbejde mellem foreningerne i Hjallerup og som et indslag i Bæredygtighedfestivalen som kører i Brønderslev kommune i dette tidsrum.
Billetsalget til den ordinære sæson i Hjallerup Musikforening starter mandag den 6. august kl 8.00.

Vi støtter musikken

Ultimate Web A/S